stefansågar

Min pappa var skogshuggare så jag har skogshuggeriet i blodet kan man säga. På 80-talet började jag att göra tomtar med motorsågen som jag sedan målade. Ganska snabbt utvecklade sig min skulptering med motorsågen och jag har även tävlat i denna ädla konstform, 2001 och 2003 i Mora. 2001 kom jag trea för juryn men vann publikens pris.

Som jägare har jag utvecklat ett stort intresse för den svenska faunans djurliv. Svenska vilda djur är något jag gärna avbildar med min motorsåg. Men jag har gjort allt från motorcyklar, golfklubbor, drakar och traktorer till en stor smed som nu står på torget i Godegård. Men djurrikets fauna är min specialitet.

En annan figur som blivit lite av min specialitet är Lars Mortimers tecknade älg Hälge.

Jag är sponsrad av Husqvarna och kör endast med det miljövänliga bränslet Aspen. En del av mina sågar har specialsvärd från Oregon.

Jag anlitas lite då och då för att såga på olika mässor och andra jippon. Jag skulpterar även på beställning. Mina figurer är populära gåvor när man vill ge bort något lite annorlunda och personligt.

Vad jag kan göra med min motorsåg sätter endast fantasin gränser för och min fantasi är gränslös. Vad jag har på gång kommer Du att kunna se här på min hemsida. Och är Du nyfiken och vill fråga mer så är Du välkommen att höra av Dig. Jag nås lättast på min mobil: 0708 73 20 56.